Just nu läser jag: Alice i Zombielandet

Jag köpte Alice i Zombielandet på bokrean i våras och egentligen är det en bok jag aldrig skulle läst. Det är liksom inte alls min genre och jag tyckte inte ens att den verkade speciellt intressant. Men jag tänkte att man måste utmana sig själv lite och köpte den. Nu har jag läst drygt halva och kan väl säga att den är helt okej. Lite väl mycket konversationer och väldigt mycket överdrivna människor. Men ändå skoj att läsa något så annorlunda mot vad jag läser i vanliga fall.
 

Revolt trailern

Är det bara jag som tycker att Revolt har finare namn på engelska, Mockingjay? Men i alla fall, igår släpptes den första korta liiiilla trailern men jag blev jätte taggad ändå. Revolt var nog min favorit av alla tre och det ska bli kul att äntligen få se den.  Hungerspelen var faktiskt den allra första dystopin jag läste, innan den hann bli så hajpad lyckades jag köpa en bok med alla tre delar i för nittio kronor på bokrean. Det tyckte jag var jättebra och sedan tyckte jag att boken var minst lika bra.

David Levithan skriver fortsättningen

Jag lyckades bli dunderförkyld i veckan med Sveriges varmaste väder på länge. Vilket gjorde att jag mådde ganska dåligt och läste cirka noll och bokbloggade cirka ännu mindre. Sen när jag blev frisk började jag jobba direkt, så jag har inte känt att det direkt funnits tid eller ork till att blogga. Men nu är jag tillbaka i alla fall!
  I Will Grayson, Will Grayson av John Green och David Levithan finns det ju Tiny Cooper, som beskrivs som "världens största person som är väldigt, väldigt bögig", som alltid pratar om sin musikal. David Levithan har gått ut med att han ska skriva klart musikalen åt Tiny. Han tänker skriva den som en musikal, men att man kommer få veta saker om Tinys vanliga liv och hans barndom genom den. Jag tycker att det är en jätte rolig idé och Tiny är en av mina favorit personer i den boken. Jag läste det på tumblr, men här finns en länk till en sida som har skrivit lite mer utförligt