2014

Såhär har mitt år sett ut enligt Goodreads
 
Jag har läst 23349 sidor, vilket är ungefär 64 sidor om dagen.
 
82 böcker blev det, så jag nådde inte riktigt mitt Goodreads mål som var på 90 böcker, men det kanske inte är så konstigt för efter jag körde 100 böckers grejen blev jag lite tvärtemot och ville inte läsa speciellt mycket alls. Det är ungefär 1,5 böcker i veckan. Sen har jag nog läst lite fler än det eftersom alla inte finns med på Goodreads, men det är nog bara två eller tre stycken.
 
Här är i alla fall alla böcker jag läst:
Nu har säkert vissa hamnat fel, i alla fall vad jag kan se. Typ som att jag har två Allegiant böcker...
 
Om jag ska välja några favoriter så är nummer ett It's kind of a funny story som berörde mig så fruktansvärt mycket och jag får fortfarande rysningar bara av att tänka på den. Sen kommer Den femte vågen och Stad av glas som jag också tyckte är väldigt väldigt bra. Verkligen så där finurligt spännande blandat med roliga. Alltså gud vad detta är svårt, men jag gillade ju Undret väldigt mycket också och Låt vargarna komma, men vi kan inte glömma Otopia, Ramona och Antiloper, alla skrivna av svenska författare som jag har blivit mäkta förvånad över. Innan har jag alltid tyckt att det har varit lite jobbigt med svenska böcker på något sätt, typ att det blivit lite oseriöst (fråga mig inte var jag fått det ifrån...) men dessa har verkligen blivit favoriter.
Sen har vi ju också The maze runner, Jellicoe road, Inte vem som helst och Anna and the French kiss (varför kom jag ens på att jag skulle välja några favoriter? Detta går ju jätte dåligt...). De skiljer sig ganska mycket men jag tycker verkligen att de har blivit direkta favoriter.
I år tycker jag har varit ett väldigt bra läsår och väldigt många böcker har jag gillat nästan lite för mycket. Jag har inte direkt haft några stora svackor, åtminstone inte så det har märkts så mycket. Så klart har jag läst lite vissa veckor och mer andra, men det har ändå varit ganska jämt tycker jag.

Kommentarer:

1 Klara:

Hur kan man se den där statistiken på Goodreads? :)

Svar: Man klickar först på "my books" och när man har kommit in där så är den en rad med olika alternativ uppe till höger och där finns "stats" som alternativ och där är det :D
Emma Vidarsson

Kommentera här: