Äntligen!

Äntligen är jag färdig med NaNoWriMo. Det har varit ganska tufft, men det känns ju ganska coolt att kunna säga att jag har skrivit en bok. Det har varit väldigt mycket upp och ner, men det var aldrig så att jag ville ge upp. Eller jag ville ge upp, men jag vägrade. Jag antar att jag är ganska envis. Men det har varit jätte kul och om det är någon som funderar på att göra det, gör det! Folket på forumen och sånt är jätte schyssta och berättar allt som man vill vet.
 Det kommer bli lite stadigare uppdatering nu när jag är färdig med det. Jag har inte läst så många böcker, jag har läst samma i bok i tre veckor(Nyckeln). Så därför ligger jag efter lite. Men jag lär läsa ganska mycket under jullovet om man säger så.

Catching Fire

Igår var jag och såg på Catching Fire. Ni som inte har sett den än har något att se fram emot om man säger så. Den var helt otroligt bra. Man satt på helspänn hela filmen, och de hade verkligen lyckats fånga känslan i boken. Allt var bara helt perfekt. Jag var  helt uppspelt innan filmen, sådär konsert uppspelt. När sedan filmen satte igång, det går typ inte att beskriva det, den var så bra. Allting var bara så fint. Alla gestaltade personerna i boken precis som jag tänk mig. Jag längtar så mycket tills nästa kommer att det är helt sjukt. Det är konstigt att man kan gilla en bok så mycket. Bara känslan som kom när de var ute på turne och allt började, det var bara underbart.
 Jag kommer ihåg att jag lyssnade på ett radioprogram för några år sedan, om att Harry Potter skulle ta slut och folk var oroliga att alla skulle bli deprimerade. Då tyckte jag att det var jätte konstigt, men nu förstår jag det verkligen. En bok blir som en vän. Man känner med personerna, och det är som att fly till en bra värld. När den världen sedan bara tar slut, är det som att släppa sin bästa vän. Det går typ inte.
 
May the odds be ever in your favor