Hejsan

Gissa vad??? Jag har vunnit!!!! Det är därför jag inte har skrivit något här för istället har jag skrivit på det lite mer viktiga. Så nu har jag gjort det. Lite äntligen men också lite vad ska jag göra nu. Liksom så konstigt, innan har man vetat att ja nu när jag kommer hem måste jag skriva si och så många ord annars kommer jag halshuggas i morgon. Nu finns det inget sådant mer, nu är jag fri att göra vad jag vill.
Det sista har gått riktigt segt, men så satte jag mig ned och skrev idag också vann jag. Bara sådär typ. Jag trodde aldrig att jag skulle hinna klart dagar innan deadlinen. Att jag fortfarande gillar den också, jag har inte tröttnat utan är snarare sugen på att redigera. Liksom ta bort alla de där orden som man skriver utan att direkt tänka på det för att få lite högre ordantal. De som inte riktigt behövs. Annars tycker jag att det har gått väldigt mycket enklare än vad det gick förra året och det är ju väldigt skönt. Men jag kan fortfarande inte förstå ni som klarar 50 000, jag hade nog aldrig klarat det, i alla fall inte när man går i skolan och massor av läxor och sådant.
 

Nano vecka tre

Hur har den här veckan gått för er? För mig har det gått ganska segt och jag ligger fortfarande efter. Jag skriver ändå bara 30 000 ord, jag kan inte förstå människorna som redan har hunnit skriva 50 000, det hade jag aldrig klarat. Jag får typ panik bara av att tänka på det.  Just nu har jag 22500 ord och jag har skrivit 1500 idag,  lite senare tänker jag skriva 1500 till. Då kommer jag ligga 1000 ord över vad jag behöver, men nästa vecka ska jag bort flera dagar efter skolan och hinner jag inte skriva. Det hade varit lite surt att hamna efter så mycket att man inte vinner på grund utav att man inte hade tid. Då får man planera istället...
Jag är lite trött på min kära lilla historia nu om man säger så, nu är det liksom prokrastinering on high level. Har börjat kolla på två nya serier den här veckan bara liksom, kanske inte något man borde göra när man har en nano att skriva på. Men jag ligger i alla fall hyfsat i takt och nu ska jag gå och skriva resten så jag ligger helt i takt. Nu vinner vi detta!

Mockingjay del 1

Nu har jag precis kommit tillbaka från biografen där jag sett The Hungergames: Mockingjay Del 1. Den var bra. Jag vet inte riktigt vad man ska säga annars, det var ju verkligen en bra film, men det var inte direkt någon supermegabra film liksom, det var en fortsättning och man kunde riktigt känna att det bara var en fortsättning och intensifiering inför sista delen. Men det är inte heller en film som man hela tiden väntar på att den ska ta slut, det är snarare så att man blir lite förvånad över att det gick så snabbt, i alla fall jag. Katniss fortsätter vara cirka den coolaste jag vet, dock tyckte jag att filmskaparna hade lyckats med att få henne verka svag på ett sätt som jag inte tyckte boken gjorde så det störde jag mig på lite. Det var liksom inte det där att hon behövde hjälp för att klara sig, utan mer att det kändes som om folket omkring henne fick henne att verka lite mesig. Men det tyckte jag bara i början av filmen, när det blev mer spännande hann jag inte direkt tänka något överhuvudtaget. Känslorna förmedlades väldigt bra och det var nog det som gjorde att jag gillade filmen. Annars fick man inte direkt veta något viktigt utan att man skulle kunna gå på sista filmen utan att se den här delen. Nu ska jag sluta prokastinera och istället försöka skriva de 2000 ord jag behöver...