Månadsuppdatering: Juni

Det var ju fruktansvärt längesedan jag skrev här, men jag har åkte till Nederländerna för två veckor sedan, var där en vecka och sedan när jag kom hem åkte jag iväg med familjen igen och kom hem idag. Så det har varit lite svårt att uppdatera, men nu är jag i alla fall väldigt sugen på att skriva lite, så om jag har tur håller det i sig. Här kommer i alla fall en uppdatering över vad jag läste i juni om än lite sent.
 
Antal lästa böcker: Åtta stycken tror jag närmare bestämt, alltså något mer än i maj... Men ändå ganska lite för att vara sommarlov, men så blir det ju när man hittar på en massa andra äventyr.
 
Antal sidor: 2668, Steglitsan var nog den tjockaste boken jag läst på länge, hela 781 sidor så den gjorde ju ganska mycket. 
 
Bra: Han kallar sig Esmeralda av Ritta Jacobsen
Bättre: A little love song av Michelle Magorian
Bäst: Steglitsan av Donna Tartt var helt klart värd sin extra tid, alltså så bra bok! Den var så himla vacker och melankolisk och sorglig och underbar. Det är nog faktiskt en av de bättre böckerna jag någonsin lät, så läs den nu. Men gör det i pocket annars kommer du få kramp i armarna direkt. 
 
Sämst: 8 saker du aldrig skulle våga av Eva Susso och Moa Eriksson Sandberg levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Den var lite för barnslig för min smak.
 
Lästa böcker 
8 saker du aldrig skulle våga
Steglitsan
A little love song
Den oändliga historien
Han kallar sig Esmeralda
Den unga eliten
Du föll och jag för dig
Kära Liv och Caroline
 

Kommentera här: